Cartell del Festival Cruïlla
Cartell del Festival Cruïlla

Acord entre la CCMA i Barcelona Events Musicals per a la promoció i difusió de la cultura

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Barcelona Events Musicals han firmat un acord de col·laboració per difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que es duran a terme en el Festival Cruïlla.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran i promocionaran les activitats previstes per a l'edició del 2017 del Festival Cruïlla – Barcelona Summer Festival, que se celebra durant els dies 7, 8 i 9 de juliol.

Barcelona Events organitza el Festival Cruïlla, premi ARC 2015 a "Millor cicle de música o festival". El Cruïlla ofereix una programació on es barregen tot tipus d'estils i on hi ha presència tant d'artistes internacionals com nacionals. Però el Cruïlla és molt més que música, ja que durant els dies del festival els assistents poden gaudir d'experiències no musicals que fan que el Cruïlla sigui un festival únic.

El Cruïlla, a més, es converteix en un espai que ajuda algunes entitats: Amnistia Internacional, Oxfam Intermón, Greenpeace, FETS, Creu Roja i Som Energia.

Barcelona Events facilitarà la missió de la CCMA, aportarà el material i informació necessaris perquè els mitjans de la CCMA puguin informar i difondre les activitats culturals relacionades amb el Festival a través de qualsevol dels seus canals i continguts (entre ells el "No t'ho perdis" i el "33 Recomana", o similars).

A més, Barcelona Events se sumarà al projecte Amic d'iCat.cat i cedirà un espai on ubicar l'estand de la CCMA, des d'on els mitjans de la CCMA realitzaran diferents programes en directe i entrevistes, entre altres accions. La CCMA, conjuntament amb Barcelona Events Musicals, avaluarà diferents accions especials (accions participatives, entre d'altres) que es puguin dur a terme conjuntament.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i els festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut