Pòster Zoom Igualada 2018
Pòster Zoom Igualada 2018

Acord de col·laboració entre la CCMA i Zoom Festival d'Igualada

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Zoom Festival han firmat un acord de col·laboració per a la difusió de les activitats d'aquest festival internacional de ficció televisiva i formats, que se celebra a Igualada.

El Zoom Festival de Ficció televisiva i Formats d'Igualada és el primer i únic certamen dedicat a aquest gènere a nivell internacional que se celebra a l'estat espanyol, des de l'any 2003. La pròxima edició d'aquest festival, la setzena, es farà entre el 20 i el 25 de novembre i, durant aquests sis dies, la ciutat d'Igualada acollirà projeccions a concurs, ficció televisiva, formats, debats, presentació de programes, estrenes, curtmetratges i premis, amb la presència de convidats i professionals del sector de la petita pantalla.

La principal novetat d'aquesta setzena edició del Zoom Festival és que el certamen inclourà, dins del palmarès, nous formats de televisió, més enllà de la ficció. Així, programes d'entreteniment o informatius tindran també el seu espai i seran premiats. L'ampliació de formats és una aposta de futur amb l'objectiu que el Zoom doni visibilitat i reconeixement a tots els continguts televisius de qualitat.

Segons l'acord entre la CCMA i el Zoom Festival, tant TV3 com Catalunya Ràdio, que són mitjans col·laboradors del certamen, informaran i faran un ampli seguiment de totes les activitats del festival a través de diferents espais.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut