Acord de col·laboració entre la CCMA i l'Associació Cultural És Llegenda per promoure i difondre les activitats del Festival de Llegendes de Catalunya

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Associació Cultural És Llegenda han firmat un acord de col·laboració per difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats culturals que tindran lloc durant el Festival de Llegendes de Catalunya.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran i informaran de les activitats culturals relacionades amb el Festival a través de qualsevol dels seus canals i continguts.

L'Associació Cultural És Llegenda organitza la 8a edició del Festival de Llegendes de Catalunya, que té lloc els dies 1 i 2 de juliol a Sant Martí de Tous. És un festival d'interès cultural i qualitat artística, únic a Catalunya, que té com a objectiu la recuperació, preservació i difusió de les llegendes populars dels territoris de parla catalana, part integrant del seu patrimoni ric i divers.

L'Associació Cultural És Llegenda es compromet a proporcionar, amb temps suficient, els continguts, vídeos, fotografies, músiques i tots els materials necessaris per poder facilitar-ne la cobertura informativa.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut