Acord de col·laboració entre la CCMA i Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, per promoure i difondre les activitats de FiraTàrrega

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega han firmat un conveni de col·laboració per difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant les edicions del 2017 i del 2018 de FiraTàrrega.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran i informaran de les activitats culturals relacionades amb FiraTàrrega a través de qualsevol dels seus canals i continguts.

La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega organitza FiraTàrrega, que té lloc durant el mes de setembre a la capital de l'Urgell. Es tracta d'un aparador de l'actualitat escènica amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no convencionals. L'objectiu principal d'aquesta fira és dinamitzar el mercat de les arts escèniques i obrir la porta a la internacionalització de les companyies catalanes.

La Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega, que se suma al projecte "Amic d'iCat", es compromet a proporcionar els continguts, vídeos, fotografies, músiques i tots els materials necessaris per poder-ne facilitar la difusió. La CCMA i la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega avaluaran diferents accions especials (accions participatives, entre d'altres) que s'hi puguin dur a terme conjuntament.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat