Presentació de la temporada 2018-2019 al TNC
Presentació de la temporada 2018-2019 al TNC

Acord de col·laboració entre la CCMA i el Teatre Nacional de Catalunya

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) han firmat un acord de col·laboració per a la difusió de les activitats del TNC, gràcies al qual la CCMA té el dret preferent d'enregistrament i emissió de les produccions pròpies del teatre. Segons aquest acord, TV3 i Catalunya Ràdio seran mitjans col·laboradors del TNC.

El TNC és una institució cultural creada per contribuir al creixement cultural del país a través de les arts escèniques. Com a equipament cultural públic, el TNC vol contribuir a consolidar aquesta disciplina artística en un eina de millora d'una societat en constant evolució, mitjançant l'excel·lència de propostes artístiques i pedagògiques obertes a tothom.

Segons aquest acord, TV3 i Catalunya Ràdio, que en seran mitjans col·laboradors, tindran el dret preferent per enregistrar i emetre les obres teatrals de producció pròpia del TNC i organitzar accions adreçades als espectadors i oients relacionades amb diverses estrenes teatrals. Així mateix, tant TV3 com Catalunya Ràdio informaran i faran un ampli seguiment de totes les activitats del TNC a través de diferents espais.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut