Jorge Soler, diputat adjunt de Ciutadans al Parlament de Catalunya.
Jorge Soler, diputat adjunt de Ciutadans al Parlament de Catalunya.
Dissabte, a les 10.10

"Acció política" entrevista el diputat de Ciutadans Jorge Soler

Demà, dissabte, a les 10.10, "Acció política" analitzarà la desconvocatòria del ple del Parlament, fruit del desacord de com aplicar la suspensió dels diputats que estan a la presó ordenada pel jutge Llarena. El debat sobre la proposta dels lletrats de substituir temporalment aquests diputats ha provocat fortes discrepàncies entre JxCat i ERC, que miren de reconduir la situació.

Justament ha estat en la setmana en què el mateix jutge Llarena ha decidit retirar les euroordres dels polítics que estan a l'exili i no extradirà Carles Puigdemont només per malversació.

De tot plegat se'n parlarà amb el diputat de Ciutadans Jorge Soler, a qui s'entrevista en el programa. Soler lamenta que no s'hagi pogut fer el ple monogràfic sobre la convivència.

El programa també repassarà el debat al Congrés sobre el programa de govern de Pedro Sánchez, amb Catalunya com a principal qüestió.

I per últim, es fa ressò d'una nova edició de la Setmana del Parlament Universitari. "Acció política" acompanya alguns dels estudiants que durant uns dies han fet de diputats, lletrats o periodistes.

tv3.cat/accio-politica

facebook.com/AccioPoliticaTV3

twitter.com/Accio_Politica

#AccióPolíticaTV3

Anar al contingut