Acció i emoció, a "Emergències"

El 16 d'octubre, a les 22.30, TV3 emet el cinquè capítol d'"Emergències", una producció de TV3 amb la col·laboració de Media 3.14. Una sèrie que parla dels professionals que arrisquen la vida per salvar la dels altres, que no saben mai què es trobaran quan arriben a la feina. Aquesta setmana un episodi ple d'emoció i acció: un foc a Cardedeu, una situació tensa al box d'urgències, la nit de Sant Joan amb el SEM, un cas de violència de gènere i la Iratxe, l'única protagonista d'"Emergències" que viurà la seva història en dos capítols.

L'acció comença amb un foc a Cardedeu que s'inicia al bosc, però que es complica perquè passa a les cases. El bomber subcap de guàrdia Roger Llinàs ha de canviar d'estratègia i salvaguardar els béns materials. Però no ho té fàcil.

Al box d'emergències de l'Hospital de Bellvitge es viu una de les situacions més tenses de tota la sèrie. La metge Raquel Reyes es troba amb dues pacients alhora en estat molt greu. Totes dues necessiten molta atenció, rapidesa i coordinació.

"Emergències" passa la nit de Sant Joan amb el SEM, a la unitat de cremats de Vall d'Hebron i al parc de bombers de Sant Andreu de Barcelona. En tots els casos tenen una nit plena d'urgències. I a l'Hospital Clínic es constata que els minuts són molt importants a l'hora de posar remei a un ictus.

El sergent dels Mossos d'Esquadra Daniel López assisteix un cas de violència de gènere. El tracte i el to del sergent de seguretat ciutadana són crucials per atendre aquest tipus de casos.

A l'estació d'esquí de Masella, un noi s'ha donat un cop al cap i ha perdut el coneixement durant uns minuts. Amb el metge de l'estació, Enric Subirats, es viu tot el recorregut de l'amnèsia.

I al final d'aquest capítol hi ha una excepció. Comença la història del trasplantament de fetge de la Iratxe, una nena de 6 anys en estat molt greu. La història es desenvolupa al capítol següent. La mare de la nena és la donant en vida.

tv3.cat/emergencies
facebook.com/emergenciesTV3

Sant Joan Despí, 6 d'octubre del 2016
Anar al contingut