Acaba el rodatge d'"As we like it" a Londres

Fa poques setmanes es va acabar el rodatge del nou llargmetratge de Carlos Marques-Marcet, "As we like it", que compta amb la col·laboració de TV3. El film s'ha gravat pràcticament tot en un vaixell amarrat en un dels canals de Londres. La pel·lícula compta amb les interpretacions dels dos protagonistes de "10.000 Km" Natalia Tena i David Verdaguer, i amb la incorporació d'Oona Chaplin.

El llargmetratge planteja com a tema central el fet de tenir fills, i gira al voltant d'una parella formada per dues dones i el millor amic d'una d'elles. El director del film, Carlos Marques-Marcet, va tenir la idea de fer aquesta pel·lícula quan va visitar Natalia Tena a Anglaterra pel càsting pel seu multipremiat llargmetratge "10.000 Km", amb la participació de TV3. En aquells moments, l'actriu vivia en un vaixell als canals de Londres i cada 15 dies havia de canviar de lloc segons les normatives portuàries. Al director li va semblar una manera de viure poc estable per a qui es planteja formar una família.

La pel·lícula, rodada en anglès i en castellà, analitza què vol dir ser pares actualment i d'on ve el desig de tenir fills. Segons el director, "la dificultat apareix quan s'intenten equilibrar els desitjos individuals de la vida i els objectius de la parella", i afegeix "quan els nostres pares tenien entre vint i trenta anys tenir fills era una obligació. Avui en dia, la paternitat és una opció".

Natalia Tena ja estava en la ment de Carlos Marques-Marcet quan va fer el plantejament del guió. David Verdaguer era l'altre actor de "10.000 Km" i l'amic perfecte per a aquesta parella de dones. Però el tema principal del film el treu Oona Chaplin (Eva) que té el desig irrefrenable de ser mare, una proposta per a la qual Natalia Tena (Kat) no sembla estar preparada. Geraldine Chaplin també participa en la pel·lícula amb una col·laboració especial. L'estrena del llargmetratge, amb guió del mateix director i Jules Nurrish, està prevista per al 2017.

Sinopsi
Dues dones, Eva i Kat, i el millor amic d'una d'elles, Roger. Un vaixell als canals de Londres i una pregunta: és possible viure l'amor, la família i la vida de maneres tan diferents i, tot i així, continuar units?

Fitxa tècnica i artística
Director:
Carlos Marques-Marcet
Guió: Carlos Marques-Marcet i Jules Nurrish
Intèrprets: David Verdaguer, Oona Chaplin i Natalia Tena
Productors executius: Tono Folguera i Sergi Moreno
Productora delegada TV3: Cruz Rodríguez
Direcció de fotografia: Dagmar Weaver-Madsen

És una producció de Lastor Media en coproducció amb VennerFilm Productions i La Panda  Productions amb la col·laboració de TV3 i TVE i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'ICAA i Media Creative Europe.

 

tv3.cat/coproduccions