A punt per a la gran final de la Copa Enigmàrius a l'Auditori AXA de Barcelona

Dilluns, 18 de desembre, a les 11.00, els 50 finalistes disputaran la final en tres rondes de play-off. En l'edició d'enguany hi han participat 5.320 persones i durant la festa hi haurà l'actuació musical del grup La Soul Machine.

Dilluns, 18 de desembre, l'"Enigmàrius" de Màrius Serra, que es fa dins "El matí de Catalunya Ràdio", farà la gran final de la desena edició de la Copa Enigmàrius 2017, en què els 50 primers de la classificació general es disputaran els premis en les tres rondes de play-off que es faran a l'Auditori AXA de Barcelona, a partir de les 11.00.

En la Copa d'Enigmàrius d'enguany hi han participat 5.320 persones, que han respost correctament algun dels enigmes plantejats des del setembre fins al dia 7 de desembre i que superen el rècord de participació de la temporada anterior.

Durant la festa de la gran final de la Copa Enigmàrius hi haurà l'actuació musical de la banda de soul i funk La Soul Machine, que interpretaran les cançons "No hi ha estop" i "Feliç", del seu darrer treball discogràfic "Una nota a la nevera" (RGB Suports, 2017), tercer de la seva carrera.

El grup del Priorat va publicar el 2015 "Terra negra" amb el mateix segell discogràfic i el 2016 van fer la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, "Fes-te l'estiu". 

L'"Engimàrius" es fa de dilluns a divendres, a les 7.54 i fins a les 9.30, dins d'"El matí de Catalunya Ràdio".

 

#Enigmarius

catradio.cat/enigmarius

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut