Últim dia de Pau Sabaté a "El gran dictat"

El concursant viurà demà, a les 20.10 a TV3, el seu últim dia al programa amb la incògnita de saber si s'endurà el pot.

El final de la gran història de Pau Sabaté a "El gran dictat" arribarà demà a TV3 amb una de les edicions més emocionants de la història del concurs. Serà l'última oportunitat que tindrà el concursant d'endur-se el pot que va deixar escapar fa menys d'un mes, quan Lluís Garcia Petit el va guanyar per sorpresa i es va embutxacar 92.680 euros.

Pau Sabaté s'ha convertit en el favorit de milers d'espectadors que l'han seguit durant els tres últims mesos. Han estat 56 programes en què el Pau ha estat moltes vegades a punt d'endur-se el pot. Demà ho tornarà a fer amb un comiat històric en què es decidirà si finalment s'emporta el porquet o si serà eliminat abans del dictat final. En aquest últim cas, el Pau no marxaria amb les mans buides, ja que té acumulats més de 33.000 euros. Una quantitat espectacular que supera dos dels premis que ha donat el programa al llarg dels seus cinc anys d'història.

El Pau és el concursant d'"El gran dictat" que ha batut tots els rècords del programa. A banda del de permanència i el de diners acumulats, aquest llicenciat en filologia clàssica que parla vuit idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, grec modern i rus) ha estat 13 vegades a punt d'encertar les quinze paraules del dictat final i ha escrit correctament 19 paraules del cinquè nivell.

tv3.cat/el-gran-dictat

Anar al contingut