Els curtmetratges nominats als VII Premis Gaudí, demà a "Curtcircuit 33"

Aquest dissabte, 31 de gener, a partir de les 00.05, el 33 emetrà els quatre curtmetratges nominats als Premis Gaudí 2015.

L'espai dedicat a seleccions especials de curtmetratges "Curtcircuit 33", presentat per Àlex Gorina, emetrà les produccions "El corredor", de José Luis Montesinos; "Cafè per emportar", de Patrícia Font; "Line-up", d'Àlex Julià, i "Alex", de Laura García.

 

"Cafè per emportar", de Patrícia Font

Ficció - ESCAC Films - 13 minuts

Sinopsi: L'Alícia camina atrafegada ultimant els preparatius del seu casament quan decideix demanar un cafè per endur-se a la primera cafeteria que troba. Casualitats del destí, allà es troba, inesperadament, amb el Javi.

Nominat al premi Goya a la millor ficció i guardonat als festivals El corto del año i Alcine, ha estat seleccionat als certàmens de Mont-real, Alcine i Palència.

 

"El corredor", de José Luis Montesinos

Ficció - Caduco Films - 13 minuts

Sinopsi: Fa cinc anys que el cap va haver de tancar l'empresa i fer fora 300 treballadors. Avui ha decidit anar-se'n a córrer una estona, i, en aturar-se un moment a agafar aire, se'n troba un.

Seleccionat en competició oficial en la 37a edició del Festival Internacional de Clermont-Ferrand, el més important del món i que se celebra aquests dies a França. També ha estat seleccionat en una vintena més de festivals, entre els quals destaquen Seminci de Valladolid, Flickerfest de Gijón, FEC de Reus i Cortogenia de Madrid. A més, ha estat nominat als premis EFA del cinema europeu 2015.

 

"Alex", de Laura García

Ficció - ESCAC Films - 14 minuts

Sinopsi: L'Alex va ser adoptada després de néixer. Ara que ja és major d'edat, la seva mare biològica ha acceptat conèixer-la. Un debat entre deixar passar aquesta oportunitat o descobrir per fi qui és, enfrontant-se a la por de perdre alguna cosa molt valuosa en aquest viatge.

Millor curtmetratge al Festival de Castelló i menció d'honor del jurat a Curt al Pap a Alacant, ha estat seleccionat als festivals KUKI de Berlín, Alcine d'Alcalá de Henares, Cortogenia de Madrid, a Huelva i a Girona, entre d'altres.

 

"Line-up", d'Àlex Julià

Ficció - Igloo Films - 20 minuts

Sinopsi: Un noi que treballa en una botiga de discos de Detroit viu una experiència única gràcies a un vinil misteriós...

Guardonat amb el premi Brigadoon Paul Nashy a Sitges i el SYFY a la Semana de Cine Fantástico y de Terror de Sant Sebastià. Millor interpretació masculina a Pamplona.

Seleccionat als festivals de Bogotà, Akbank, Aubagne, Cryptshow, Gijón, Granada, Vilafranca del Penedès (Most), Alcalá de Henares (Alcine), etc.

 

tv3.cat/33

Anar al contingut