"El suplement" de Catalunya Ràdio recorda la figura d'Ovidi Montllor

Amb motiu del 20è aniversari de la mort d'Ovidi Montllor, TV3 prepara una programació especial per a la primera setmana de març. Catalunya Ràdio comença demà l'homenatge al programa "El suplement" de Sílvia Cóppulo.

A l'espai "El divan" del programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, que dirigeix i presenta Sílvia Cóppulo, es parlarà demà dels 20 anys de la mort d'Ovidi Montllor amb Toti Soler, músic i amic seu, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

La programació especial continuarà tant a Catalunya Ràdio com a TV3, que ja preparen reportatges i altres espais per recordar Ovidi Montllor, com ha explicat avui el president de la CCMA, Brauli Duart, a la Comissió de Control al Parlament: "Quan va morir fa ara 20 anys, sóc dels que es va quedar amb la idea que no se li va prestar l'atenció que calia. 20 anys després, des de la CCMA entenem que hem de recordar-lo. La televisió, a banda de les referències als Telenotícies, seguirà els concerts d'homenatge i es farà un programa especial al 33. A Catalunya Informació, el programa "Sentits" va fer una taula rodona i a "El suplement" de Catalunya Ràdio també se'n parlarà. A més, s'emetrà una entrevista que li va fer Sílvia Cóppulo abans de la seva mort. Mai és tard per recordar un dels nostres símbols."

tv3.cat

catradio.cat

Anar al contingut