El dilluns 2 de febrer comença el Carnaval al canal Super3, amb un concurs de disfresses del Biri Biri

A més de tots els súpers, el protagonista indiscutible del Carnaval d'enguany al canal Super3 serà el Biri Biri, la cria alienígena que viu, de tant en tant, a casa de la família del Super3. Els súpers que vulguin participar en el concurs de Carnaval s'hauran de disfressar de Biri Biri i enviar-ne fotos al web del Super3. Els tres guanyadors visitaran la casa de la família per conèixer el Biri Biri en persona.

La família vol fer creure al senyor Pla i al Rick que hi ha una invasió alienígena de Biri Biris, a l'estil de "La guerra dels mons", d'Orson Welles. Per tal que s'ho creguin, demana als súpers que es disfressin de Biri Biri i enviïn les seves fotos a la web del Super3, super3.cat, fins a l'1 de març. Així el senyor Pla i el Rick veuran com es materialitza un malson alienígena que amenaça, aquesta vegada, de caçar-los a ells.

Tot comença quan el senyor Pla i el Rick descobreixen el Biri Biri a la casa del Super3 i intenten tornar-lo a caçar amb la Salsitxator 3000. La família decideix escarmentar-los i s'inventen un "Telenotícies" especial, que informarà d'una "Invasió Biri" alienígena a la Terra, amb la complicitat de la Pati Pla i els súpers.

Els alienígenes conviuen sense problemes amb els humans, però informen que en volen "capturar i desintegrar" dos de molt perillosos, el senyor Pla i el Rick, que s'amagaran espantats en veure tants i tants Biris pertot arreu, que no seran res més que tots els súpers disfressats de Biri Biri.

Entre els tots els súpers que enviïn les seves fotografies a super3.cat disfressats de Biri Biri, la família del Super3 escollirà les tres millors disfresses i els súpers afortunats visitaran la casa del Super3, coneixeran el Biri Biri en persona i guanyaran un peluix del Biri Biri. A més, entre totes les fotografies rebudes també se sortejaran 15 peluixos del Biri Biri. Els noms dels guanyadors es publicaran a la web del Super3 del 2 al 8 de març.

super3.cat

Anar al contingut