El Partit Popular Català avisa que després de les eleccions del 27 de setembre no es pot posar en marxa cap procés cap a la independència

Ho ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, la presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertit les forces sobiranistes que després de les eleccions del 27 de setembre no podran engegar cap procés cap a la independència, perquè la Constitució no ho permet.

Camacho ha reiterat el missatge d'aquest cap de setmana del president Rajoy, i ha avisat que, si s'interpreta el resultat com un plebiscit a favor de la independència, es trobaran davant el PP i tota la força de la llei.

Sánchez-Camacho ha destacat que "les opcions que sumin no poden tirar endavant un procés independentista en contra de la llei perquè no poden fer una declaració unilateral d'independència ja que no ho permet la Constitució espanyola, perquè el referèndum que ells volen donar-li a aquest 27 de setembre no és un referèndum. Són, només, unes eleccions autonòmiques".

A més, Sánchez-Camacho considera que ERC és l'únic partit que es creu el procés independentista, i que el President Mas els està enganyant per estratègia electoral. I adverteix al president de la Generalitat, que el govern d'Espanya li ha perdut totalment la confiança i que no farà res per rescatar-lo de la situació en què s'ha ficat amb el procés independentista.

La líder dels populars catalans ha destacat que "jo crec que en aquest procés independentista l'únic que de veritat s'ho creu és el senyor Junqueras i Esquerra Republicana. Els senyor Mas no es creu el procés independentista. Per mi és molt més respectable aquells que de veritat s'ho creuen i s'ho han cregut sempre, que no pas aquells que encara van dient que, encara ens ho deien l'altre dia a Madrid, que 'no, no', que ells no són independentistes, que no, que els han abocat fins aquí. Aquí es diu una cosa però quan s'arriba a allà, diuen 'no, escolta, no és tant, ens hi han abocat'. El doble joc de CiU".

Si voleu escoltar sencera l'entrevista amb Alícia Sánchez-Camacho, podeu anar aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio  

 

ÀUDIOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut