Tió Solidari 2014
Tió Solidari 2014

Catalunya Ràdio promou la 7a edició del Tió Solidari amb el Banc dels Aliments

La campanya solidària ja s'ha posat en marxa, amb l'objectiu de recollir aliments per a nadons i recordar aquesta tradició nadalenca als més petits, que podran fer cagar el tió gegant de Catalunya Ràdio el 24 de desembre al Born Centre Cultural.

Catalunya Ràdio promou, un any més, la campanya nadalenca del Banc dels Aliments per recollir menjar per a nadons. El Tió Solidari, que arriba a la 7a edició, és una iniciativa que es presenta amb l'objectiu de recordar la tradició de fer cagar el tió als més petits i recollir aliments per als infants de les famílies més necessitades de Catalunya. Amb aquesta acció solidària, Catalunya Ràdio manté el seu compromís amb la fundació del Banc dels Aliments, que treballa des de fa més de 25 anys per ajudar a pal·liar la fam al nostre país.

Les persones que vulguin participar a la campanya del Tió Solidari poden adquirir vals d'un euro fins al 5 de gener als establiments Bonpreu, Esclat i Abacus cooperativa, que també ofereix la possibilitat de comprar-ne a la seva botiga online. Els diners que es recullin es destinaran a lots per a infants amb mancances alimentàries.

El dimecres 24 de desembre també es recolliran aliments per engreixar un tió de vuit metres, durant la programació especial que prepara Catalunya Ràdio al Born Centre Cultural. Durant aquest matí de ràdio festiu i solidari, els realitzadors de l'emissora faran cagar el tió amb tots els nens i nenes que assisteixin al programa, que presentarà Mònica Terribas.

Després de la bona resposta en la campanya del 2013, amb 7.900 quilos recollits de menjar infantil, per a la campanya d'aquest Nadal també es demanen productes especialment per a nadons, com ara llet de continuació I i II, cereals per a farinetes (amb gluten i sense) i potets de fruita i verdura.

 

Catradio.cat  

Facebook.com/catradio

Twitter.com/CatalunyaRadio

Anar al contingut