Catalunya Ràdio i Catalunya Informació seguiran el viatge del papa a Turquia, que començarà demà i que durarà tres dies

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació seguiran el viatge del papa a Turquia, que començarà demà i que durarà tres dies. En acabar, l'enviat especial Toni Arbonès viurà sobre el terreny la situació dels sirians refugiats al sud de Turquia

Els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio seguiran a partir de demà el viatge de tres dies que el papa Francesc farà a Turquia. El nostre enviat especial, Toni Arbonès, seguirà des d'Istanbul el programa del papa, que inclou reunions amb el president de la república, Recep Tayyip Erdogan, i el patriarca Bartomeu I.

Turquia, país fronterer amb Síria, l'Iraq, l'Iran, Armènia i Geòrgia, ha vist reforçat el seu rol de potència regional davant l'avanç del jihadisme i la violència que viu la regió. La visita del papa coincideix amb un moment de dures persecucions a les comunitats cristianes i de dificultats en el diàleg interreligiós.

En acabar el seguiment del papa, Toni Arbonès es desplaçarà a Sanliurfa i Sürüç, dues ciutats del sud de Turquia, molt a prop de la frontera amb Síria i de la ciutat de Kobane, assetjada des de fa setmanes per l'Estat Islàmic. Des d'allà explicarà com viuen les famílies sirianes que han hagut de fugir de la guerra civil del seu país i dels atacs dels jihadistes, incloses les que viuen en camps de refugiats.

Catradio.cat  

Facebook.com/catradio

Twitter.com/CatalunyaRadio

http://www.catradio.cat/catinfo

Twitter.con/CatalunyaInformacio

 

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut