Catalunya Música transmet el concert del Cor de Cambra del Palau i Les Talens Lyriques de la temporada Palau 100

Demà dijous a partir de les 20.30 h.

El dijous 18 de desembre, a les 20.30 h, Catalunya Música connectarà amb el Palau de la Música Catalana per transmetre la interpretació de quatre de les sis cantates de l'"Oratori de Nadal" BWV 248 de Johann Sebastian Bach, en la versió de la soprano Katherine Watson, el contratenor Damien Guillon, el tenor Julian Prégardien i el baix Matthew Brook, amb el Cor de Cambra del Palau i Les Talens Lyriques, dirigits per Christophe Rousset. Aquest concert del cicle Palau 100, forma part de la Temporada Euroràdio de la UER i serà emès el proper dilluns 22 de desembre a les 20 h per les vuit emissores següents: la Ràdio de Saarland (Saarbrücken, Alemanya), la Ràdio Nacional d'Espanya, la Ràdio Finlandesa, la Ràdio Romanesa, la Ràdio Nacional Búlgara, la Radiotelevisió Croata, la Radiotelevisió Eslovena i la Radiotelevisió Grega. Els comentaris els farà Pilar Subirà.

L'"Oratori de Nadal" BWV 248 és una magna composició formada per un cicle de sis cantates que Johann Sebastian Bach va presentar el desembre del 1734, en les cerimònies religioses dels dies 25, 26 i 27, que il·lustren successivament el naixement de Jesús, la festa d'Any Nou, amb la circumcisió i el bateig i l'arribada dels Reis d'Orient. L'"Oratori de Nadal" ha fascinat els fidels i els aficionats a la música en general des de la seva estrena ara fa tres segles, i s'ha convertit en una de les obres més populars del compositor alemany.

En el concert del proper 18 de desembre, quatre destacats solistes vocals, el Cor de Cambra del Palau i la prestigiosa formació Les Talens Lyriques que dirigirà el seu fundador, el clavecinista i director Christophe Rousset, interpretaran quatre de les sis cantates d'aquest oratori, concretament les números 1, 2, 3 i 6.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut