Auditori Metropolitan Opera House at Lincoln Center NY
Auditori Metropolitan Opera House at Lincoln Center NY

Catalunya Música transmet "Els contes de Hoffmann" des de la Metropolitan Opera House de Nova York

El dissabte 31 de gener, a les set del vespre.

El dissabte 31 de gener, a les set del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Met (Metropolitan Opera House) de Nova York per transmetre en directe l'òpera "Els contes de Hoffmann" de Jacques Offenbach, amb un elenc vocal estel·lar encapçalat per Vittorio Grigolo, Hibla Gerzmava, Christine Rice i Thomas Hampson, acompanyats pel Cor i l'Orquestra del Metropolitan, dirigits per Yves Abel. Els comentaris de la transmissió els farà Ignasi Pinyol.

Jacques Offenbach va compondre l'òpera "Els contes de Hoffmann" a partir del llibret que Jules Barbier i Michel Carré van escriure basant-se en tres contes d'Ernst Theodor Amadeus Hoffmann. Offenbach admirava molt aquest escriptor i compositor alemany i per això va voler escriure aquesta obra per retre-li un homenatge. Els contes de Hoffmann va quedar incompleta en la instrumentació i la va acabar Ernst Guiraud. Es va estrenar pòstumament a l'Òpera Còmica de París el 10 de febrer del 1881.

"Els contes de Hoffmann" és una de les obres més ambicioses d'Offenbach, però no pas la més ben aconseguida, tot i això hi trobem els gèrmens de la que arribaria a ser la nova "opéra-comique", la que buscava personatges liricodramàtics humanament vius i commovedors.

A més, aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

 

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut