Luis Eduardo Aute
Luis Eduardo Aute

Antoni Pladevall, Premi Prudenci Bertrana, i Luis Eduardo Aute, a "Via llibre"

Dimecres, a les 23.00 al 33, "Via llibre" entrevista Antoni Pladevall, que presenta la seva novel·la guanyadora del Premi Prudenci Bertrana, "El dia que vaig fer vuit anys". Carles Zafon i Núria Pradas també passen pel programa per presentar els seus darrers llibres i la cuinera Ada Parellada fa un repàs de la literatura gastronòmica. Luis Eduardo Aute posa el punt final al programa interpretant "De alguna manera".

Antoni Pladevall va créixer en una masoveria d'un veral de la plana de Vic. Aquella infantesa que va passar entre el treball al camp, l'escola i els jocs de nens ara només són records que l'autor plasma en la seva darrera novel·la, "El dia que vaig fer vuit anys". Amb aquesta obra, Pladevall ha guanyat el Premi Prudenci Bertrana d'enguany.

Carles Zafon és metge i escriptor i combina la publicació de llibres científics amb novel·les com la que presenta al programa d'aquesta setmana, "L'home pla". En canvi, Núria Pradas, que sobretot ha escrit literatura infantil i juvenil, ara presenta "La noia de la biblioteca", una novel·la dirigida als lectors adults.

En aquest programa visita el lletratat la cuinera Ada Parellada, que confessa quins són els seus llibres de capçalera en temes culinaris.

Per acabar, les notes finals del "Via llibre" d'aquesta setmana les posa Luis Eduardo Aute, que analitza la lletra i interpreta "De alguna manera", una cançó mítica del cantautor.

tv3.cat/viallibre

twitter.com/viallibre

facebook.com/viallibre

 

Anar al contingut