79.000 oients escolten cada dia les emissores de Catalunya Ràdio a Girona

El grup d'emissores de Catalunya Ràdio arriba als 79.000 oients diaris a les comarques gironines, segons les dades d'audiència del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, corresponents als mesos de setembre i octubre d'aquest any.

Catalunya Ràdio consolida el seu lideratge, i amb 56.000 oients diaris es manté com l'emissora més escoltada a la demarcació. Despunta per damunt les altres emissores generalistes i té 13.000 oients més que la segona ràdio amb més audiència, i supera en 36.000 la tercera.
Catalunya Informació també revalida el seu lideratge amb 7.000 oients, i pràcticament dobla l'audiència de la segona ràdio de temàtica informativa més seguida a les comarques gironines.
iCat fm continua creixent i obté els millors resultats en nombres absoluts a la demarcació. Segons les dades del Baròmetre, 11.000 oients escolten cada dia aquesta emissora de temàtica musical. També Catalunya Música creix, amb 5.000 oients diaris a Girona.
Segons les dades del Baròmetre, Catalunya Ràdio és, a més, l'emissora amb més credibilitat, la més amena i la que ofereix la millor informació de proximitat.
Aquesta és la primera vegada que el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura ofereix dades referenciades els últims dos mesos, ja que fins ara totes les xifres feien referència a audiències acumulades dels últims 12 mesos.
Anar al contingut