"30 minuts" i "Aire lliure", líders de la seva franja en un diumenge on els telenotícies són els més vistos del dia

Quatre dels sis programes més vistos d'ahir diumenge van ser de TV3, amb les dues edicions del telenotícies en els primers llocs. A més, el "30 minuts" i "Aire lliure" van liderar la seva franja. Dissabte TV3 va ser líder i el "Preguntes freqüents" va ser el més vist de la seva franja

Els dos programes més vistos d'ahir van ser les dues edicions del "TN cap de setmana". En primer lloc, la del vespre, amb 434.000 espectadors i una quota del 21,3%. I la del migdia, en segon lloc, amb un 18,6% i 287.000 espectadors.

El "30 minuts" titulat "Ni oblit ni perdó" sobre el penediment d'un guardià d'un camp de presoners a la guerra de Bòsnia, va ser líder de la seva franja i el quart més vist del dia, amb 280.000 espectadors i una quota de l'11,5 %. I el segon capítol d'"Aire lliure", en què Núria Picas acompanyada d'Antonio Orozco va visitar el Montsec, va liderar la seva franja i va ocupar el sisè lloc del rànquing dels més vistos amb una quota del 12,3% i 264.000 espectadors.

TV3 lidera el dissabte i "Preguntes freqüents", la seva franja

Dissabte TV3 va ser la més vista, amb una quota del 14,1% a molta distància de la segona. També va fer bon resultat el "Preguntes freqüents", que va ocupar el tercer lloc del rànquing i va liderar la seva franja, amb 313.000 espectadors i un 23,3% de quota. Va ser el millor "prime time" en dissabte, des del 14 d'abril.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

Anar al contingut