3 rondes
3 rondes

"3 Rondes" tanca la temporada castellera diumenge fent balanç amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls

L'informatiu casteller de Catalunya Informació, que durant la programació d'estiu també s'emet per Catalunya Ràdio, ha estat en antena ininterrompudament des del primer diumenge de juny.

Aquest diumenge, 27 de novembre, l'últim "3 Rondes" de l'anyes podrà sentir en directe per Catalunya Informació de 21.00 a 22.00. El programa, conduït per Josep Almirall i David Prats, comptarà amb dos convidats d'excepció, el cap de colla de la Vella dels Xiquets de Valls, Manel Urbano, i el seu president, Joan Ibarra, que aquest hivern deixen el càrrec.

A l'informatiu casteller, també hi participaran els col·laboradors habituals, l'analista casteller Jordi Andreu i la periodista Laia Díaz. A més, en aquesta última edició, hi haurà els tertulians i periodistes vallencs Raquel Sans i Francesc Domènech, que faran balanç de la progressió de la Colla Vella durant els mandats d'Urbano i Ibarra, i del moment excepcional que viu l'agrupació vallenca.

Aquest 2016, l'equip del programa ha participat en la transmissió del Concurs de Castells de Tarragona, al costat de Ricard Ustrell i l'equip d'"El suplement" de Catalunya Ràdio, així com de les principals diades castelleres de la temporada.

El "3 Rondes" és l'informatiu casteller d'abast nacional més veterà, emès ininterrompudament des de la temporada 2005, que té previst tornar a l'antena de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació el primer diumenge de juny del 2017.

 

catradio.cat/3-rondes

twitter.com/3rondes

catradio.cat

catradio.cat/catinfo

 

 

Anar al contingut