21D: Què i qui?, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, arriba una nova edició de "Preguntes freqüents", amb Ricard Ustrell, amb el tema "21D: Què i qui?". Elisenda Alamany, Gabriela Serra, Celestino Corbacho, Ferran Mascarell, Francesc de Dalmases, Oriol Broggi i Owen Jones buscaran respostes a les preguntes que es planteja el programa.

El programa arrencarà amb una entrevista a Elisenda Alamany, portaveu de Catalunya en Comú. S'hi afegirà la diputada de la CUP Gabriela Serra per tenir-hi un cara a cara. Completarà aquest primer terç una entrevista amb el columnista de "The Guardian" Owen Jones, molt viral aquests dies per la seva intervenció en defensa del referèndum a la BBC.

El segon cara a cara del programa serà entre Celestino Corbacho (PSC) i Ferran Mascarell (exdelegat de la Generalitat a Madrid i ex-PSC), per parlar de l'actual moment polític i de la llista que està confegint el PSC per al 21D.

"Preguntes freqüents" continuarà amb una entrevista a Francesc de Dalmases, promotor de la Llista Unitària 1 d'Octubre, per saber quina és la seva proposta i si té possibilitats de prosperar.

Amb Pilar Rahola es repassaran els principals fets polítics de la setmana.

Amb el director teatral Oriol Broggi es conversarà sobre valors associats a la cultura i com aquesta pot ajudar a destensar moments com l'actual.

A les cadires hi seuran els periodistes Neus Tomàs, Ana Pardo de Vera, Daniel Basteiro, Vicent Partal, Esther Palomera i Albert Calatrava, per comentar els diferents temes que s'aniran abordant i fer algunes preguntes als convidats.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

#FAQS1111TV3

Anar al contingut