135.000 oients escolten cada dia les emissores de Catalunya Ràdio a Tarragona

El grup d'emissores de Catalunya Ràdio arriba als 135.000 oients diaris a les comarques tarragonines, segons les dades d'audiència del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura corresponents als mesos de setembre i octubre d'aquest any.
Catalunya Ràdio consolida el seu lideratge, i amb 95.000 oients diaris es manté com l'emissora més escoltada a la demarcació. Despunta per damunt les altres emissores generalistes i té 22.000 oients més que la segona ràdio amb més audiència, i supera en 63.000 la tercera.
Catalunya Informació també revalida el lideratge, amb 15.000 oients, i es distancia de les altres emissores de temàtica informativa. Catalunya Informació se situa així a 6.000 oients de la segona ràdio de temàtica informativa més seguida Tarragona.
De les emissores musicals de Catalunya Ràdio, iCat fm obté els millors resultats en nombres absoluts a la demarcació: 17.000 oients diaris. L'altra emissora, Catalunya Música, l'escolten 8.000 persones cada dia.
Segons les dades del Baròmetre, Catalunya Ràdio és, a més, l'emissora amb més credibilitat, la més amena i la que ofereix la millor informació de proximitat.
Aquesta és la primera vegada que el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura ofereix dades referenciades els últims dos mesos, ja que fins ara totes les xifres feien referència a audiències acumulades dels últims 12 mesos.