".CAT" amb Oriol Junqueras i Iannis Varufakis

Aquest dijous, a les 22.40, ".CAT" parlar amb Oriol Junqueras i Iannis Varufakis sobre Catalunya i Europa. El programa també parlarà del 75è aniversari de l'afusellament de Lluís Companys i es preguntarà per què no s'ha restituït la seva figura.

Què pensa Junqueras del paper que va tenir Varufakis plantant cara a la troica? I què pensa l'exministre grec de les amenaces de sortir d'Europa en cas que Catalunya sigui independent? El dia en què Artur Mas declara pel 9-N, quina lectura en fan? De Catalunya i Europa, però també de democràcia, sobirania i economia, el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, i l'exministre d'Economia i Finances grec Iannis Varufakis en parlaran amb Xavi Coral.

El programa també abordarà un altre dels fets que marcaran l'actualitat d'aquest dijous 15 d'octubre: el 75è aniversari de l'afusellament del president Lluís Companys. Algunes entitats, com la Comissió per la Dignitat, han reclamat que el govern espanyol declari nul el judici. En el cas que aquesta demanda no se satisfaci, ho denunciaran al Parlament Europeu i al Consell d'Europa. Per què no s'ha restituït oficialment la figura de Companys?

tv3.cat/puntcat

twitter.com/puntcatTV3

Anar al contingut