Botó anar a l'arxiu de notícies
 
  Enllaç RSS
  Espai per al Cercador
Llistat de notes de premsaEspai per augmentar i disminuir la mida dels textosBotó per fer el text més petitBotó per fer el text tamany mitjàBotó per fer el text més gran
 • 31.10.2014
  El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, ha demanat avui a tots els grups parlamentaris l'aprovació dels pressupostos per al 2015 per poder afrontar els reptes actuals de gestió de l'ens públic. Després d'anys de fortes mesures d'ajust de la despesa i havent assolit l'equilibri financer, la Corporació necessita superar la incertesa pressupostària actual.
 • 30.10.2014
  La Marató 2013 permet impulsar 44 projectes de recerca neurodegeneratives liderats per 79 científics, que han recollit avui els premis en un acte acadèmic. Es tracta d'una de les inversions en recerca més importants que ha fet la Fundació en els 22 anys d'història del programa. Núria Solé i Roger de Gràcia, presentadors de La Marató 2013, han conduït l'acte.
 • 28.10.2014
  El documental "Corredors de fons", coproduït per Televisió de Catalunya i dirigit per la directora catalana Isabel Fernández, rep el premi al Millor Director en la 10a edició de l'Al-Jazeera International Documentary Film Festival.
 • 26.10.2014
  La 18a Festa dels Súpers, que es presentava amb el lema "Sóc així", s'ha tancat demostrant el gran poder de convocatòria del Super3, que ha reunit 350.000 nens i nenes i les seves famílies a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc per celebrar la seva trobada anual més multitudinària, en una edició en què l'organització s'ha fet en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona.
 • 25.10.2014
  La primera jornada de la Festa dels Súpers s'ha tancat amb l'assistència de més de 150.000 persones. L'espectacle "Sóc així" s'ha pogut veure a partir de les 12 del migdia a l'escenari de l'estadi, amb l'assistència de prop de 50.000 persones. El Club Super3 ha fet avui més de 9.000 carnets, amb una edició especial de la Festa. La web super3.cat ha rebut més de 1.200 missatges a la "Superxarxa". Entre ahir i avui la web ha estat visitada per 64.800 navegadors únics i amb 530.000 planes vistes. 35.000 persones ha fet servir els autobusos de TMB per accedir a la festa. TV3 i el canal Super3 transmetran demà al migdia, en directe des de l'Estadi, l'espectacle "Sóc així", una autèntica gran final musical.
 • 23.10.2014
  El programa de Televisió de Catalunya, "Cinema 3", rebrà la Venus d'honor en la 47a edició del festival FILMETS Badalona Film Festival amb motiu del seu 30è aniversari.
 • 22.10.2014
  El jurat atorga una menció d'honor a títol pòstum a la periodista Tatiana Sisquella
 • 22.10.2014
  És un nou pas en la implementació del model d'empresa única de mitjans de la Corporació. Josep Capella i Albert Calatrava en seran delegat i subdelegat.
 • 22.10.2014
  El lema d'aquesta 18a edició és "Sóc així" i l'espectacle central de la Festa serà una gran final musical, protagonitzada per la Família del Super3 i per tots els súpers. Tant dissabte com diumenge, tots els súpers podran gaudir gratuïtament de més de 150 activitats, organitzades per entitats i institucions de diferents àmbits, i de més de 50 espectacles, entre els quals no faltaran els relacionats amb la cultura popular.
 • 21.10.2014
  "Una de cada quatre persones que mor a Catalunya és a causa d'una malaltia del cor. S'ha avançat molt, però queda molt per fer encara", ha explicat el Dr. Antoni Bayés Genís, cap de Cardiologia de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona i president de la Societat Catalana de Cardiologia. La imatge gràfica d'aquesta edició la protagonitzen dos elements: el lligam emocional entre La Marató i la societat i l'èmfasi en la recerca biomèdica. "La Marató és la solidaritat traspassada al benestar en salut", ha afirmat Brauli Duart, president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. "El milió de persones que es mobilitzen al voltant de les més de 2.000 activitats populars i els 2.400 voluntaris a les seus telefòniques són una prova que La Marató s'ha convertit en el batec de la societat", ha declarat Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3. · Els joves catalans coneixeran la realitat d'aquestes patologies gràcies a les conferències que es duran a terme als centres educatius.