Tornar a la pàgina prèvia Botó per enviar la pàgina a un amic Botó per imprimir la notícia
 
    Enllaç RSS
    Espai per al Cercador
Llistat de notíciesTornar a la pàgina prèviaEspai per augmentar i disminuir la mida dels textosBotó per fer el text més petitBotó per fer el text tamany mitjàBotó per fer el text més granBotó per imprimir la notícia
Logo CCMA

CCMA ·01/03/2013 ·

La CCMA garanteix la cobertura informativa dels seus mitjans a tot el territori

Els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) garanteixen, amb els seus recursos, la informació de qualitat i de proximitat a tot el territori, un dels eixos bàsics del servei públic de comunicació que ofereixen als ciutadans.

La CCMA finalitza la relació amb les productores privades i els col·laboradors externs que actualment treballen al Pirineu central, el Pallars, les Terres de l'Ebre i la Catalunya Nord. Aquesta mesura s'emmarca en les polítiques de contenció de la despesa de la Corporació i suposarà un estalvi addicional de 546.000 euros anuals.

Al gener la Corporació ja va començar la reorganització de les delegacions i els equips de treball d'informatius i d'esports de Televisió de Catalunya, un procés que ha comportat un estalvi de gairebé 1,1 milions d'euros anuals.

L'objectiu de la CCMA és garantir la sostenibilitat i la viabilitat del servei públic de comunicació i la qualitat de l'oferta audiovisual de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio.