Barcelona

Maragall diu que ell i un grup dins del PSC preparen un nou projecte per al país

El dirigent del PSC i conseller d'Educació en funcions, Ernest Maragall, afirma que dins del partit hi ha un grup, del qual ell mateix forma part, que treballa per reconduir el partit després de la derrota electoral. En unes declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Maragall ha evitat parlar explícitament del conegut com a "sector catalanista" i ha afegit que els lideratges s'aniran definint durant el procés mateix de construcció d'aquest nou projecte per al país del PSC.

Actualitzat
L'encara conseller d'Educació en funcions, Ernest Maragall, indica que hi ha un grup dins del PSC, format per ell mateix i per noms com Antoni Castells i Marina Geli, que prepara una proposta de govern i de país cohesionada i engrescadora que permeti als socialistes catalans constituir-se en alternativa a Catalunya.

Maragall ha avançat que "anirà apareixent una veu cada cop més potent, cada cop més compartida, i cada cop més estesa, dins del PSC i més enllà del PSC" que serà la que explicarà el projecte de país i la manera d'entendre Catalunya que oferirà el PSC. No obstant, l'encara conseller ha evitat avançar noms i ha dit que "primer construïm el projecte i en la pròpia construcció aniran apareixent protagonismes".

De cara a les eleccions municipals de l'any que ve, Maragall ha demanat tot el suport per als alcaldes del PSC perquè no hagin de carregar amb el llast de la derrota del 28 de novembre i perquè, segons ha dit, són el futur del partit.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut