El 2011 serà l'any del final de la saga de Harry Potter.
El 2011 serà l'any del final de la saga de Harry Potter.
Barcelona

La primera part de "Harry Potter i les relíquies de la mort" arriba als cinemes per rubricar el final de la saga

Harry Potter enceta la batalla final amb Lord Voldemort. La primer part de "Harry Potter i les relíquies de la mort" arriba als cinemes. És el setè film de la saga, basat en l'últim llibre de l'escriptora britànica, "Harry Potter i les relíquies de la mort". En la seva traducció a les pantalles, la novel·la s'ha convertit en dues pel·lícules. La segona part, i definitiva, es podrà veure el juliol del 2011. Llavors se sabrà si el jove Potter és capaç de vèncer el mag que va matar els seus pares, Lord Voldemort.

Actualitzat
"Harry Potter i les relíquies de la mort" torna a estar protagonitzada per Daniel Radcliffe, que interpreta ja amb 21 anys i per últim cop el ja no tan jove mag. Dirigida per David Yates i basada, com les anteriors entregues, en la novel·la de J. K. Rowling, Potter s'ha d'enfrontar a una duríssima tasca: destruir els horricreus, cadascuna de les parts en què es divideix l'ànima del malvat Voldemort.

Harry i els seus amics, Hermione i Ron, deixen Hogwarts arran de l'arribada al poder de la Màgia de les Forces del Mal. La fugida dels tres amics de l'escola dels mags pretén trobar i destruir els objectes que contenen set parts de l'ànima del malvat Lord Voldemort, paper que fa, encara que no se'l reconegui, Ralph Fiennes.

Com en cada entrega de les pel·lícules de la saga Potter, s'amplia el gruix d'actors britànics que hi treballen. En aquest cas veurem els actors Bill Nighy, deixeble de Voldemort, i David O'Hara, que fa el paper d'un treballador del Ministeri de la Màgia, ara a les mans de Voldemort.

Per conèixer el final de la saga als cinemes caldrà esperar fins al juliol de 2011.

La pel·lícula s'estrena amb més de 600 còpies a l'Estat, 13 de les quals són en català.
Anar al contingut