El local del carrer Bailèn va tornar a apujar les persianes amb el nom de Cabaret Berlín.
El local del carrer Bailèn va tornar a apujar les persianes amb el nom de Cabaret Berlín.
Barcelona

Bailèn 22 reobre les portes amb el nom de Cabaret Berlín

Després d'arrencar el mes de novembre de l'any passat, el Cabaret Berlín va haver d'interrompre la seva activitat el 2 de març a causa d'una sanció per tràfic de drogues imposada als anteriors responsables. Ara, els actuals propietaris han emès un comunicat on asseguren que el Cabaret Berlín reobre "amb l'esperit del cafè teatre" i proposen que el seu retorn sigui vist com la recuperació d'una altra sala per a Barcelona, després de la reobertura de l'emblemàtic cabaret El Molino. Malgrat tot, el districte de l'Eixample ja ha avisat que el local es tornarà a tancar.

Actualitzat
Després de vuit mesos tancat, aquest dijous a la nit reobre les portes el polèmic local del barri de l'Eixample Bailèn 22, amb el nom de Cabaret Berlín.

Els responsables actuals asseguren que s'hi fa un espectacle de cafè teatre, i per tant no s'infringeix la llicència d'activitats que té concedida. El 2 de març, l'Ajuntament de Barcelona va tancar el local en compliment d'una sanció per tràfic de drogues que no van fer efectiva els anteriors responsables del local, que portava el nom de l'adreça on s'ubica.

Amb tot, el regidor del districte de l'Eixample ja va anunciar que el local es tornarà a tancar perquè en les inspeccions que la guàrdia urbana va fer a començaments d'any es va detectar que l'activitat no s'ajustava a la llicència que té concedida. Davant la imminent reobertura, al mes d'octubre l'associació de veïns Eixample Sostenible ja va denunciar que el polèmic local estava blindat perquè, tot i les sancions i els tancaments temporals, no se li havia revocat la llicència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut