Barcelona

Convoquen vaga als autobusos de Barcelona el dia de la visita del papa

Els usuaris del transport públic de Barcelona es podrien trobar amb una vaga del servei d'autobusos el 7 de novembre, coincidint amb la visita del papa a la ciutat. El sindicat CGT de Transports Metropolitans de Barcelona ha convocat l'aturada en protesta per la despesa pública que suposarà la presència de Joseph Ratzinger a la capital catalana. La CGT considera "inadmissible" que en plena crisi les administracions destinin "14,5 milions d'euros a informació, neteja i seguretat" per a la visita papal. L'Ajuntament de Barcelona ha garantit que hi haurà serveis mínims.

Actualitzat
En un comunicat, la CGT  ha afirmat que el govern "se'ns riu a la cara i a sobre volen que li riguem la gràcia". El sindicat ha lliurat aquest dimecres al Departament de Treball la convocatòria de vaga de 24 hores per al diumenge 7 de novembre.

També, la CGT ha enviat dues cartes al president de la Generalitat i al del govern espanyol en què demana que els diners que les administracions es gastaran en la visita del papa "es destinin a finançar el transport públic gratuït" per a les persones que estan a l'atur a Catalunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut