Madrid

Díaz Ferrán nega que s'intimidin treballadors i insinua que els piquets són coactius i no informatius

El president de la patronal espanyola, Gerardo Díaz Ferrán, ha negat que els empresaris estiguin intimidant els treballadors que volen fer vaga. Per contra, ha acusat els dirigents sindicals de promoure que els piquets siguin coactius i no pas informatius. El president de la CEOE ha exigit al govern central que actuï per garantir el dret al treball.

Actualitzat
En la presentació d'un estudi sobre la regulació del dret de vaga, el cap de la patronal ha avisat que les empreses denunciaran totes les actuacions violentes que hi hagi el dia de la vaga i, en resposta a les acusacions que alguns empresaris han amenaçat els treballadors que decideixin fer vaga, ha afirmat que els empresaris no recorren "a la intimidació".

Gerardo Díaz Ferrán ha assegurat que "la participació -en la vaga general- serà molt més important si apareixen piquets violents i el govern no els dissol" i ha dubtat que realment faci falta la presència de piquets informatius: "Tots sabem que el dia de la vaga els piquets no han d'informar de res perquè tothom sap els motius de la vaga".

El dirigent empresarial ha insistit que aquesta vaga és "política".



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut