Islamabad

No hi ha supervivents en l'accident de l'avió amb 152 passatgers al Pakistan

Un avió de passatgers s'ha estavellat a la zona muntanyosa de Margala, a prop d'Islamabad, la capital del Pakistan. Segons les últimes informacions, a l'aparell hi anaven 152 persones i cap d'elles ha sobreviscut a l'accident. Després d'una estona de confusió sobre el balanç de víctimes, i que algunes fonts afirmessin que s'havia rescatat persones amb vida, s'ha confirmat que no hi ha supervivents. El fet que l'avió s'hagi estavellat entre uns turons dificulta les tasques de rescat.

Actualitzat
L'aparell que s'ha estavellat amb 152 persones a bord al Pakistan és un Airbus de la companyia aèria pakistanesa Air Blue. L'avió havia sortit de la ciutat pakistanesa de Karachi i es dirigia cap a Islamabad. D'entre les persones que hi havia a l'aparell 146 eren passatgers i la resta membres de la tripulació.

Els equips de rescat ja han localitzat un centenar de cadàvers entre la ferralla de l'aparell sinistrat, un Airbus de la companyia Air Blue. Els treballs per localitzar els cossos són complicats entre les muntanyes de Margala i la pluja i l'espessa boira que hi ha a la zona. Tot i que en un primer moment algunes fonts han informat que els equips d'emergència havien rescatat 5 persones amb vida entre les restes de l'aparell, finalment s'han confirmat els pitjors presagis: no hi ha supervivents.

Segons sembla, en el moment del sinistre, hi havia un fort temporal i molta boira. Poc abans els controladors havien perdut el contacte amb l'aparell. Testimonis citats per la GEO TV han explicat que han vist com l'aparell volava molt baix poc abans d'estavellar-se contra les muntanyes.

Les televisions locals han mostrat imatges del fusellatge de l'avió, parcialment en flames i destrossat en una zona elevada de les muntanyes de Margala.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut