Los Angeles

Apple regalarà fundes per solucionar els problemes de l'iPhone4

Apple torna a admetre els problemes de recepció de senyal del nou iPhone4 i anuncia que regalarà fundes i carcasses per protegir el telèfon de les interferències que es produeixen si s'agafa d'una determinada manera. Diu que els seus competidors Blackberry i Droid també tenen aquest error.

Actualitzat
"Volem fer feliç a tothom", ha assegurat aquest divendres el conseller delegat d'Apple, Steve Jobs. És per això que, fins al 30 de setembre, Apple enviarà gratis unes fundes protectores de les interferències del nou telèfon als milions de compradors de l'iPhone4. També tornarà els diners a tots aquells usuaris que estiguin descontents amb la seva compra.

Des de la seu de la companyia a Cupertino, Califòrnia, el cap executiu d'Apple ha defensat el seu aparell i ha assegurat que la recepció de l'antena és un problema comú a tots els telèfons intel·ligents. Segons ha dit, els seus competidors Blackberry i Droid també tenen aquest error.

Tot i això, Jobs ha reconegut que les trucades de l'iPhone 4 es pengen més sovint que les del 3GS. És "només" una de cada cent trucades, però "fins i tot aquesta xifra és massa alta per Apple", ha dit Jobs. "No som perfectes, els telèfons no són perfectes", ha sentenciat.

Des del llançament del nou aparell a finals del mes de juny, Apple ja ha venut més de tres milions d'iPhone4.
Anar al contingut