Madrid

Jesús Vázquez es converteix en el primer home que surt nu a la portada d'"Interviu" amb motiu del Dia de l'Orgull Gai

El presentador Jesús Vázquez es converteix en el primer home que apareix nu a la portada de la revista "Interviu" en els 34 anys d'història d'aquesta publicació. Vázquez surt a la portada amb motiu de la celebració aquest dilluns del Dia Internacional de l'Orgull Gai i cedirà tots els diners que obté per aquesta portada a l'agència de l'ONU per als refugiats (ACNUR) per a la construcció d'una escola en un dels campaments de refugiats de Dadaab (Kènia). Els nus de Jesús Vázquez van acompanyats d'una entrevista que fa al presentador la periodista Mamen Mendizábal.

Actualitzat
L'"Interviu" arribarà aquesta setmana als quioscos amb una imatge no habitual: la d'un home nu a la portada en comptes d'una imatge femenina, com ho ha estat en els seus 34 anys d'història.

Qui ha trencat la tendència és Jesús Vázquez. El presentador de televisió apareix nu a la portada amb dos motius: la celebració del Dia de l'Orgull Gai i la intenció de recaptar diners per a un projecte solidari a Kènia.

Les fotos del presentador van acompanyades en el número d'aquesta setmana de la revista "Interviu" d'una entrevista que li fa la periodista Mamen Mendizábal i en la qual Vázquez reflexiona sobre l'homofòbia però també sobre la seva carrera i els seus projectes solidaris.

Anar al contingut