Roma

Da Vinci va predir la fi del món en un codi amagat al quadre "L'últim sopar"

El codi Da Vinci existeix, però no és el de la novel·la de Dan Brown. Segons la investigadora dels arxius del Vaticà Sabrina Sforza Galitzia, "L'últim sopar" conté un codi amagat, basat en l'astrologia i les matemàtiques, en què Da Vinci va predir que el 21 de març del 4006 començaria un altre diluvi universal que acabaria definitivament amb la nostra existència al planeta l'1 de novembre del mateix any. Com i quan acaba la humanitat es troba, sota una fórmula xifrada, al finestral del centre del mural, just a sobre de Jesús.

Actualitzat
Sabrina Sforza Galitzia, segons publica el diari britànic "The Times", ha investigat profundament els pensaments i les creences que tenia Leonardo da Vinci sobre la fi del món. La investigadora apunta que, com es posa de manifest a l'Apocalipsi, Da Vinci creia que la història de la humanitat portava inevitablement "al judici final", que entenia com el començament d'una nova era.

Sabrina Sforza Galitzia afirma també que no és gens estrany trobar missatges xifrats en les seves creacions, ja que Da Vinci vivia temps difícils i d'aquesta manera els protegia de possibles danys.
Anar al contingut