Girona

Caixa Girona es desmarca de la fusió amb les caixes Sabadell, Terrassa i Manlleu

Entrebanc per la fusió entre les caixes Sabadell, Terrassa, Girona i Manlleu. El consell d'administració de Caixa Girona no ha aprovat les últimes modificacions introduïdes en el pla d'integració amb les altres entitats. És a dir, que ha decidit despenjar-se de l'operació. Caldrà veure ara com afecta aquesta decisió al pla de fusió que estava pendent de l'aprovació definitiva del Banc d'Espanya i de la Comissió Europea. La unió de les altres tres entitats sí que continua endavant.

Actualitzat
Fonts de l'operació han rebut amb sorpresa la decisió de Caixa Girona i han dit que les modificacions que s'han fet al pla d'integració són qüestions tècniques a petició de Brussel·les, i que en cap cas afecta res del que s'havia aprovat anteriorment.

Caixa Girona ja havia posat traves a la fusió perquè, al principi, no estava d'acord amb la representativitat que se li atorgava. I és que la fusió no acabava d'agradar a alguns dels consellers perquè no creien que fos del tot beneficiosa per als interessos de l'empresa. Gran part del consell d'administració ha votat en contra de l'operació. Hi ha hagut algunes abstencions i només tres vots afirmatius.

La fusió de les caixes Girona, Sabadell, Terrassa i Manlleu era la segona prevista entre caixes catalanes després de la proposada entre Caixa Catalunya, Tarragona i Manresa. Les quatre caixes ja havien decidit fins i tot el nom de la futura entitat resultant de la fusió: Unnim.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut