Barcelona

L'acomiadament de Gemma Montull del Palau de la Música va ser procedent

La jutge ha declarat procedent l'acomiadament de Gemma Montull com a directora financera del Palau de la Música. La sentència assenyala que la filla de Jordi Montull, un dels principals implicats en el "cas Millet", era una peça fonamental en el desviament de fons de l'entitat. El judici per l'acomiadament de Gemma Montull del Palau de la Música es va veure la setmana passada a la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet de Llobregat, en què ella es va exculpar de la seva implicació en el desfalc argumentant que Fèlix Millet controlava "fins a l'últim cèntim" que es gestionava a l'entitat.

Actualitzat
A més, va assegurar que si acudia a les entitats bancàries a cobrar xecs era perquè no podia fer-ho el conserge del Palau de la Música, on ostentava el càrrec de directora financera "per qüestions de màrqueting".

La jutge indica en la seva sentència que la participació de Gemma Montull queda acreditada pel que fa a les empreses Aurea Rusula i Aysen Produccions, en la primera de les quals figurava com a administradora la seva mare.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut