Barcelona

El PSC ordena als seus regidors de Vic rebutjar el nou model d'empadronament

La comissió executiva del PSC ha donat ordres als seus regidors a l'Ajuntament de Vic perquè no donin suport a qualsevol modificació restrictiva en el padró de la ciutat per dificultar l'empadronament dels immigrants irregulars. El portaveu i viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ho ha anunciat a la roda de premsa posterior a la comissió executiva del PSC, a la qual ha assistit el seu primer secretari i president català, José Montilla, que recentment es va reunir amb l'alcalde de Vic, el socialcristià Josep Maria Vila d'Abadal.

Actualitzat
Iceta ha aprofitat per carregar contra el líder del PP, Mariano Rajoy, per mostrar comprensió cap a les intencions inicials de l'Ajuntament quan, ha recordat, "va ser ell qui va signar el 1997 l'ordre" que estableixen els requisits del padró, cosa que pel portaveu socialista és una "contradicció".

Iceta ha volgut posar "en contradicció" el sentiment humanitari "derivat de la catàstrofe a Haití i" la falta de sensibilitat d'alguns amb la gent que estan amb nosaltres ", una" hipocresia "que" està condemnada a la Bíblia ", ha apuntat.
Anar al contingut