Barcelona

Un home rep un tret al coll quan anava en el seu cotxe al barri del Bon Pastor de Barcelona

Un home ha quedat ferit aquest divendres al matí al barri del Bon Pastor de Barcelona, a prop del centre comercial La Maquinista, després que algú li ha disparat un tret al coll. El ferit, de 36 anys, l'han traslladat d'urgència en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Mentrestant, els Mossos busquen l'agressor, que amagava la seva identitat amb un casc de moto. En els últims mesos hi ha hagut diversos casos com aquest a Barcelona i rodalia: un tiroteig en ple carrer i a plena llum del dia.

Actualitzat
Els fets han passat cap a les 9 del matí d'aquest divendres al carrer de Ferran Junoi, al polígon del Bon Pastor, quan la víctima circulava amb el seu cotxe. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, un individu, que ocultaria la seva identitat gràcies al casc, ha disparat un tret a la víctima i li ha causat una greu ferida al coll. Immediatament després, la víctima ha estat traslladada a la unitat de cures intensives de l'hospital de la Vall d'Hebron. Es desconeix si l'individu que ha disparat estava o no dins del cotxe de la víctima.

Alguns testimonis han explicat que el ferit anava acompanyat de la seva dona, que ha baixat del vehicle cridant. Alguns veïns també han dit que el presumpte agressor, que a part del casc han detallat que portava un maletí, ha fugit per un descampat pròxim. Els Mossos d'Esquadra han pentinat la zona tot i que es desconeix si han trobat l'arma o alguna pista, i busquen ara un o diversos individus que puguin estar implicats en el cas.

Aquest no ha estat l'únic tiroteig a sang freda que hi hagut aquest any a Barcelona. Només fa quinze dies un home va ser assassinat a trets al seu domicili del barri de la Sagrera. També a sang freda va morir, el febrer passat, l'empresari Fèlix Martínez Touriño, en un carrer cèntric de Barcelona. I, al maig, a Sant Joan Despí, van assassinar un home a trets, que va morir a l'acte.
Anar al contingut