Barcelona

L'Ajuntament posposa la concessió de la Medalla d'Or al president de la Fundació Orfeó Català

La casualitat ha volgut que l'escorcoll de la seu de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música arribi quan el ple de l'Ajuntament de Barcelona havia de ratificar, aquest divendres, la concessió al seu president, Fèlix Millet, de la Medalla d'Or de la ciutat. Amb aquesta distinció es volia reconèixer el mèrit cultural per la gestió exemplar de Millet al capdavant del Palau. Després de l'escorcoll policial per un presumpte frau, el consistori ha optat per posposar la ratificació de la medalla.

Actualitzat
Fèlix Millet i Tusell, de 74 anys, és nét del fundador de l'Orfeó Català. Destacat empresari, el 1999 va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat. El currículum de Fèlix Millet inclou la presidència, entre d'altres, d'empreses com ara Agrupació Mútua i Bankpime. També ha estat vicepresident de la Fundació del Futbol Club Barcelona.

L'any 83, Fèlix Millet va ingressar a la presó Model per una suposada estafa relacionada amb la inversora immobiliària Renta Catalana. En relació amb aquest cas, Millet va ser absolt del delicte d'apropiació indeguda, però el van condemnar per un delicte d'imprudència en falsedat documental.

Des del 90, està al capdavant de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música, que treballa per trobar recursos econòmics per a l'organització dels cicles de concerts al Palau i per al desenvolupament de l'Orfeó i l'Escola Coral. Actualment, col·laboren amb la Fundació 200 empreses, 162 patrons i 540 "amics del Palau".


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut