Barcelona

L'arribada del Tour a Barcelona farà tallar 13 quilòmetres al trànsit

L'arribada del Tour de França dijous i divendres que ve a Barcelona comportarà importants restriccions de trànsit i de mobilitat per als ciutadans. Dijous, a partir de les tres de la tarda, es tallarà el trànsit en els 13 quilòmetres de circuit urbà, que quedarà delimitat amb més de 7.000 tanques que impediran travessar els carrers.

Actualitzat
El Tour entrarà a la ciutat de Barcelona dijous pel carrer Guipúscoa fins a la Meridiana, agafarà Consell de Cent, baixarà pel passeig de Sant Joan i el passeig Picasso, i continuarà per Colom i el Paral·lel fins a la plaça Espanya. D'allà enfilarà la muntanya de Montjuïc fins a la recta de l'estadi, on hi haurà la meta.

L'endemà, divendres al matí, la cursa sortirà neutralitzada de l'avinguda Maria Cristina, agafarà el Paral·lel, el carrer Urgell i un tram de la Gran Via. Després pujarà pel passeig de Gràcia, travessarà la Diagonal i continuarà per Gran de Gràcia, Lesseps, l'avinguda de Vallcarca i la carretera de l'Arrabassada.

L'alcalde Jordi Hereu ha fet una crida als ciutadans perquè surtin al carrer a rebre la cursa ciclista. "Barcelona serà a l'epicentre de l'esport internacional la setmana que ve i ho volem ser com Barcelona sempre ho fa, a partir de la il·lusió, de la participació dels seus ciutadans", ha considerat Hereu.

Seixanta canals de televisió retransmetran en directe l'arribada del Tour a Barcelona, amb un impacte econòmic i de projeccció internacional equivalent a uns trenta milions d'euros. Un ampli desplegament policial vetllarà des de la vigília per la seguretat de l'etapa.
Anar al contingut