Canes

Polèmica a Canes per l'"Antichrist" de Lars von Trier

La pel·lícula "Antichrist" del director danès Lars von Trier ha desfermat la polèmica a Canes. Es tracta d'un film agressiu i dolorós sobre una parella que se sotmet a tota mena de vexacions. En canvi, el director britànic Ken Loach ha complagut el públic del festival amb la comèdia "Looking for Eric".

Actualitzat
La pel·lícula "Antichrist", protagonitzada per Charlotte Gainsbourg i Williem Dafoe, explica la història d'una parella que intenta superar la mort del seu fill petit, que es va tirar per una finestra mentre els seus pares feien l'amor. I el seu mètode és el de tancar-se en una cabana al bosc i enfrontar-se amb les seves pors. El director danès Lars von Trier ha dit "que no s'ha de justificar" i ha afegit que és "el millor director del món".  Al final de la seva projecció a Canes, la cinta, rodada a Alemanya, ha desfermat crits i insults.

Entre els treballs anteriors de Von Trier destaca "Bailar en la oscuridad", que va obtenir la Palma d'Or l'any 2000, i també les cintes "Dogville" (2003)  i "Rompiendo las olas" (1996).

El futbol arriba a Canes

"Looking for Eric"
, del director anglès Ken Loach,  és una comèdia més simpàtica que s'ha presentat avui a Canes. Una cinta on l'exfutbolista Éric Cantona s'interpreta a si mateix, fent el paper de conseller d'un pobre home que l'adora, un personatge interpretat per Steve Evets.

L'exjugador del Manchester United Éric Cantona ja havia participat en pel·lícules com "La alegría está en el campo" (1959), on va coincidir amb Carmen Maura.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut