Barcelona

Nou persones han mort aquesta Setmana Santa a la xarxa viària catalana

Un total de nou persones han mort a les carreteres catalanes des del començament de l'"operació sortida" de la Setmana Santa. L'última víctima mortal és un ciclista que ha mort atropellat aquest dilluns al migdia a Sant Bartomeu del Grau, a Osona. També aquest dilluns ha perdut la vida un vianant, que ha estat atropellat per un autobús a l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Celoni. L'accident ha passat a les 04.15 h quan, per causes que no se saben, un autobús ha envestit una persona que caminava per l'autopista. En el sinistre, que ha mobilitzat tres dotacions dels Mossos i serveis sanitaris, hi ha mort el vianant, però tant el conductor com els ocupants de l'autobús n'han sortit il·lesos.

Actualitzat
Els accidents a Sant Bartomeu del Grau i a Sant Celoni han passat després que una altra persona ha perdut la vida en un accident de trànsit a la C-55 a l'altura de Castellbell i el Vilar (al Bages), segons han informat els Mossos d'Esquadra. El sinistre ha passat al quilòmetre 18,6 d'aquesta via quan un cotxe que circulava en direcció a Solsona ha perdut el control, possiblement a causa del ferm mullat per la pluja, i ha envaït el carril contrari, moment en què l'ha envestit una furgoneta Fiat. El conductor del turisme, un veí de Barcelona, ha mort, i la persona que l'acompanyava i els tres ocupants de la furgoneta han quedat ferits lleus.

Aquest dissabte a la tarda, una nena de 3 anys va morir atropellada quan un turisme va sortir de la via en una pista forestal del terme municipal de Llimiana (al Pallars Jussà).

Hores abans, dues persones van morir i dues més van resultar ferides greus quan el vehicle en què anaven va sortir de la via a la ronda del Litoral (B-10) a Sant Adrià de Besòs.

Les altres víctimes mortals a les carreteres catalanes des del començament de la Setmana Santa han estat en tres accidents diferents. El primer sinistre va passar a l'N-II a Pontós (a l'Alt Empordà), i s'hi van veure implicats dos camions que van topar. El segon accident va ser la col·lisió entre un tot terreny i un turisme a la C-12 a Ascó (a la Ribera d'Ebre). El tercer sinistre mortal va tenir lloc aquest dijous a l'N-II a l'altura d'Arenys de Mar (al Maresme) i s'hi van veure implicats una motocicleta i una furgoneta.
Anar al contingut