Badalona

El líder d'Oasis, Noel Gallagher, confessa que aquesta gira de la banda podria ser l'última

El líder del grup Oasis, Noel Gallagher, comparteix les seves impressions sobre la trajectòria de la banda britànica en una entrevista concedida a TV3. El guitarrista i compositor de bona part dels èxits del màxims exponents del "brit pop" durant la dècada dels 90 ha explicat com fan front a la nova gira mundial, que va començar al mes d'octubre al Regne Unit i que ha de durar 18 mesos. La publicació del setè àlbum d'estudi d'Oasis, titulat "Dig Out Your Soul", els ha portat de nou als escenaris catalans, amb un concert al Pavelló Olímpic de Badalona que havia esgotat les localitats feia setmanes. Oasis seran caps de cartell del festival de Benicàssim aquest estiu.

Actualitzat
Una estona abans de sortir a l'escenari de Badalona, Noel Gallagher declarava davant les càmeres de TV3 que el seu grup està content per la marxa de la gira, que els ha de portar a tocar per primera vegada, per exemple, a llocs com Sud-àfrica o la Xina, tot i que això també significa molts mesos de viatges: "Un altre cop, una gira mundial. Podria ser l'última. És cansat. Estic més cansat ara que totes les altres vegades."

El guitarrista d'Oasis reconeix: "No em puc sentir mai com la primera vegada. Sóc vint anys més gran", tot i que a continuació afegeix: "Però encara em sento bé, encara disfruto. No m'agrada analitzar-ho massa perquè fa perdre la màgia".

Des de la publicació del seu primer treball, "Definitely Maybe", l'any 1994, i de "(What's the Story) Morning Glory?" l'any següent, ningú discuteix que aquests àlbums van marcar una època.

Gallagher parla de la creació d'algun dels clàssics del grup: "Les grans cançons d'Oasis les he fet a l'instant. Quan vaig escriure 'Wonderwall', 'Don't Look Back in Anger' i 'Live Forever' (...) Les cançons em troben. Jo no escric cançons. Les cançons vénen i em troben".
Anar al contingut