Termonde

Un home mata dos nens i la senyoreta d'una llar d'infants a Bèlgica

Un home amb la cara pintada amb ratlles blanques i negres ha entrat aquest divendres al matí armat amb un ganivet en una llar d'infants de la població de Termonde, a una trentena de quilòmetres al nord-oest de Brussel·les, i ha mort dos nens petits i un treballador. Segons la policia, l'home també ha provocat ferides a una desena de criatures, dues de les quals estan greus. Pels volts de les deu del matí, l'home ha entrat en una aula on hi havia divuit nens i un adult i ha començat a clavar punyalades. L'agressor, que després de fugir en bicicleta ha estat detingut per la policia en un supermercat, no tenia cap relació amb el jardí d'infància.

Actualitzat
El ministre de l'Interior, Guido De Padt, ha confirmat el nombre de tres víctimes mortals i ha aclarit que els morts no són ni cinc ni quatre, com s'havia dit en un primer moment. El ministre ha afegit que una desena d'infants han quedat ferits de diversa consideració, dos dels quals greus però fora de perill.

L'autor de l'atac  té un llarg historial de malalties mentals, segons la premsa belga, i ja l'havien detingut en altres ocasions. En un primer moment, l'agressor ha aconseguit fugir de la guarderia en una bicicleta, però poc després la policia l'ha enxampat en un supermercat d'una població veïna.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut