Sant Celoni

Dos morts i dos ferits greus en un accident a l'AP-7 a l'altura de Sant Celoni

Violent accident a l'AP-7 a l'altura de Sant Celoni. Un turisme que anava en direcció nord ha travessat la mitjana just en un tram on no hi ha tanca metàl·lica. El cotxe ha topat frontalment contra un altre vehicle en el qual anaven tres nois francesos. Els dos conductors han resultat morts, i els passatgers estan ferits de gravetat. L'accident, que ha tingut lloc cap a les quatre de la matinada, ha obligat a tallar l'autopista i ha provocat set quilòmetres de cua. Fins a tres grues s'han hagut de desplaçar al lloc dels fets per retirar els vehicles implicats. Cap a un quart de vuit la via s'ha reobert, però encara hi ha problemes de trànsit.

Actualitzat

Els fets han passat cap a les quatre de la matinada en xocar dos turismes, un Renault Clio i un Seat Ibiza. En el primer hi anaven tres persones de nacionalitat francesa, una de les quals ha mort i les altres dues han resultat ferides. Les han traslladat a l'hospital de Granollers. El conductor i únic ocupant de l'Ibiza també ha mort.

El sinistre ha obligat a tallar un carril en sentit sud de l'autopista, i s'han arribat a registrar cues de set quilòmetres. Cap a les nou del matí la circulació en aquest tram de Sant Celoni ha recuperat la normalitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut