Les llums de Nadal de Barcelona s'encendran divendres, 21 de novembre
Les llums de Nadal de Barcelona s'encendran divendres, 21 de novembre
Barcelona

Llums de Nadal dissenyats per estudiants i professionals decoraran la Gran Via i el carrer Aragó de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona ha escollit entre 28 projectes les decoracions de dos trams d'aquests carrers. Els llums de Nadal s'encendran el 21 de novembre

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona ha optat per una via diferent a l'hora de triar part de l'enllumenat de Nadal que guarnirà els carrers de la ciutat: ha escollit per concurs l'enllumenat de la Gran Via i el carrer Aragó.

El concurs constava de dues categories, una per a cada carrer: per engalanar la Gran Via -entre Bailèn i Muntaner- els professionals del sector han competit entre ells i s'han presentat 15 projectes. La proposta guanyadora reprodueix en lletres il·luminades sons vinculats a les festes de Nadal.

L'altra categoria, dirigida a estudiants o llicenciats d'Arquitectura, Arts Plàstiques i Disseny amb menys de dos anys de títol, ha tingut com a guanyador un mantell d'estels, que guarnirà el carrer Aragó entre Bailèn i Muntaner, d'entre un total de 13 projectes.

La segona tinent d'alcalde, Sònia Recasens, ha destacat el caràcter innovador del concurs, però ha afirmat -en to de broma- que aquesta iniciativa tampoc evitarà la controvèrsia que cada any provoquen els llums de Nadal.

Els llums de Nadal s'encendran el divendres 21 de novembre.

Anar al contingut