El líder de Ciutadans, Albert Rivera
El líder de Ciutadans, Albert Rivera
Barcelona

Ciutadans proposarà a UPyD anar junts a les eleccions municipals i autonòmiques

Rivera anuncia que la seva condició per un futur pacte és que els candidats s'escullin a través d'un procés de primàries

Actualitzat

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat que l'executiva del partit ha arribat a un "acord" per proposar un pacte amb UPyD per presentar-se en "una llista única" a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques a tot l'Estat. Rivera ho ha justificat perquè els dos partits "tenen més coincidències que divergències". La seva condició pel pacte, ha dit Rivera, que existeixi la "garantia" que els candidats s'escullin a través d'un procés de primàries.

En un primer moment l'agència EFE, i diversos mitjans ens hem fet ressò, informava que Ciutadans havia arribat a un pacte amb UPyD. Pocs minuts després, el mateix Rivera ho desmentia en el seu compte a Twitter.

El líder de Ciutadans ha fet aquestes declaracions a la seu del partit, poc després de presentar el documental sobre terrorisme "1980", d'Iñaki Arteta, que retrata l'any que hi va haver més víctimes mortals per terrorisme.

Anar al contingut