Mérida

Monago diu que no pensa dimitir i que els viatges privats se'ls paga de la seva butxaca i denuncia una conxorxa contra ell

El president d'Extremadura denuncia una conxorxa contra ell després que diversos mitjans publiquessin que en un any i mig va fer 32 viatges a les Canàries en classe "business" amb diners públics

RedaccióActualitzat

El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha comparegut arran de les informacions aparegudes en diversos mitjans que en un any i mig va fer 32 viatges a les Canàries en classe "business" amb diners públics. En concret, els hauria fet entre el maig del 2009 i el novembre del 2010 mentre era senador.

El president extremeny ha assegurat que no dimitirà i que utilitzarà "tots els instruments" que permet el dret per defensar-se dels que l'han difamat a ell i a la seva família. Això doncs, ha anunciat accions legals per vulneració del seu dret a l'honor i a la intimitat. I és que, segons ha assegurat, no l'aturaran ni el faran callar perquè no té "res a témer".

Després d'afirmar que quan ha fet un viatge privat se l'ha pagat de la seva butxaca, Monago ha insistit que en política "no s'hi val tot" i ha justificat les informacions sobre els viatges que com a senador va fer a les Canàries, al·legant que l'ataquen per haver "remogut moltes coses". "Ja ho sabia, ha passat per voler canviar les coses", ha dit. I ha anat més enllà: "M'ho esperava, sobretot ara que s'apropen eleccions."

Monago, però, ha reconegut que el Senat li va pagar entre el 2009 i el 2010 viatges de feina a les Canàries, on segons diverses informacions tenia una amant. De fet, segons informa "La opinión de Tenerife", es tracta d'una empresària simpatitzant del partit. En qualsevol cas, el president extremeny vol deixar clar que els seus viatges no es poden comparar amb altres casos de corrupció.

El Partit Popular d'Extremadura i el grup popular al Senat ja va explicar aquest dijous que Monago va anar a les Canàries, Extremadura i Andalusia dins de la seva labor parlamentària.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut